Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Paikalliset uutiset

older | 1 | .... | 846 | 847 | (Page 848) | 849 | 850 | .... | 860 | newer

  0 0

  Lakupiippujen ja muiden tupakkaa jäljittelevien elintarvikkeiden ikärajat ovat puhuttaneet jälleen Makeistehdas Kouvolan Lakritsin toimitusjohtaja Timo Nisulan vaadittua "lakupiippulain" valmistelijoitatulemaan julkisuuteen. Nisula arvosteli lain laatijoita Maaseudun Tulevaisuudessa.

  Lakupiippu on...


  0 0

  Liikennevakuutuksesta korvattuja omaisuus- ja henkilövahinkoja oli maanantaina julkistetun liikennevahinkoraportin mukaan Vihdissä yhteensä 4 701 vuosina 2008 - 2017.

  Korvausten lukumäärä on viime vuosian ollut kojhtalaisen tasainen lukuunottamatta vuonna 2016. Vuonna 2015 korvattujen henkilö- ja omaisuusvahinkojen yhteismäärä oli 456. Seuraavana vuonna tapauksia oli 510 ja vuonna 2017 yhteismäärä oli 467.

  Alhaisimmillaan liikennevakuutuksesta korvattiin Vihdissä tapahtuneita omaisuus- ja henkilövahinkoja vuonna 2009. Tällöin henkilövahinkoja korvattiin 79 ja...


  0 0

  Italialaislehti La Gazzetta dello Sport uutisoi, että F1-talli Ferrari aikoo vaihtaa tallipäällikköään. Lehden mukaan nykyinen tallipäällikkö Maurizio Arrivabene saa lähtöpassit, ja hänen tilalleen tulee Mattia Binotto, joka on toiminut Ferrarin teknisenä johtajana.

  Arrivabenen ja Binotton välit ovat tulehtuneet, eikä kaksikko pysty jatkamaan yhteistyötään. Sen vuoksi Ferrarin hallitus on päättänyt palkata Binotton Arrivabenen tilalle.

  Binotto oli myös edesmenneen Ferrarin puheenjohtajan Sergio Marchionnen suosikki uudeksi tallipäälliköksi.

  Ferrarin johdon sanottiin...


  0 0

  Länsi-Uudenmaan poliisilaitos pyytää havaintoja 16-vuotiaasta Kristjan Saaristeesta.

  Saariste karkasi Lohjan poliisiasemalle tulleen ilmoituksen mukaan turkulaisesta perhekuntoutuskeskuksesta. Karkureissun aikana Saaristeen sijoituspaikaksi on muutettu Lohjalla sijaitseva perhetukikeskus.

  Saariste on noin 170 senttimetriä pitkä ja hoikka, mutta harteikas. Hänellä on vaaleanruskeat korviin ulottuvat hiukset, jotka ovat usein kiinni. Kadotessaan hänellä oli päällään urheiluvaatteet. Lähtiessään Turusta hänellä ei ole ollut puhelinta, eikä rahaa mukanaan.

  Poliisi...


  0 0

  Influenssaepidemia on jokatalvinen riesa. Suomessa ja muualla Euroopassa epidemia on vasta käynnistymässä ja pahin on vielä edessä. Pohjois-Amerikassa influenssaepidemia on jo THL:n mukaan täydessä vauhdissa.

  – Tartuntatautirekisteriin on ilmoitettu influenssalöydöksiä lisääntyvästi , mutta epidemiakynnystä ei olla Suomessa vielä ylitetty, kertoo THL:n tartuntatautilääkäri Sanna Isosomppi.

  Tällä hetkellä Suomessa on todettu pääasiassa A-influenssaa, josta edustettuina ovat kannat A(H1N1) ja A(H3N2). Näistä A(H1N1) on kausi-influenssaksi...


  0 0

   Elokuvateattereihin myytiin viime vuonna 8,1 miljoonaa lippua. Mamma Mia! Here We Go Again oli vuoden suosituin elokuva lähes 400 000 katsojalla.

  – Esitimme 102 elokuvaa, katsojia oli 32 500 kuluneen vuoden aikana. Määrä noudattelee keskiarvoa. Vuosi 2017 oli poikkeus Tuntemattoman keräämän katsojamäärän takia. Se keräsi meillä 4 000 katsojaa, joka on paljon pienelle paikkakunnalle. Mamma Miassa meillä kävi 2 500 katsojaa, kertoo Kino Vaakunan Markku Hinkkanen.

  Hinkkanen toivoo katsomoon lisää isiä lapsineen. Hän kertoo elokuvien...


  0 0

  Yhä useampi suomalainen kärsii nyt ylipainosta ja muista elämäntapasairauksista – ja sama koskee myös lemmikkejä. Koko 2010-luvun ajan muun muassa lemmikkikoirien paino on kohonnut.

  Ongelma on tuttu eläinlääkäriasemaketju Evidensian eläinlääketieteelliselle johtajalle Mirja Kaimiolle.

  – Kyllä näin ikävä kyllä täytyy sanoa, sillä yhä useammin vastaanotoilla näkyy ylipainoisia koiria, Kaimio kertoo.

  Jouluna niin lemmikit kuin niiden omistajat ovat saattaneet syödä liikaa herkkuja, joiden takia koiranvaljaat ovat alkaneet kiristää....


  0 0

  Pitkin päivää velloneet huhut F1-tallipäällikkö Maurizio Arrivabenen lähtöpasseista Ferrarilta saivat virallisen vahvistuksen maanantaina.

  Tallipäällikön tehtävät ottaa aiemmin tekisenä johtajana toiminut Mattia Binotto. Binotto aloittaa työt uudessa pestissään välittömästi.

  Arrivabene jättää Ferrarin neljän vuoden jälkeen. Markkinointipuolella ennen toiminut Arrivabene käynnisti työt Ferrarin tallipäällikkönä vuoden 2014 loppupuolella.

  Ferrarin ex-pomoihin lukeutuva Cesare Fiorio kertoo vähintääkin aavistelleensa jo jonkin aikaa, että Maurizio...


  0 0

  Oulussa tapahtuneet rajut seksirikokset ovat saaneet lasten vanhemmat varpailleen eri puolilla Suomea.

  Riihimäellä ja Hyvinkäällä ilmestyvä Aamuposti sekä Turun Sanomat kertoivat tänään tapauksista, joissa alaikäisiä on houkuteltu seksisävytteisillä...


  0 0

  Vaikka Suomessa on jo uutisoitu Viron matkailun suosion hiipumisesta niin varustamoyhtiö Viking Line näkee asian toisin. Sen mukaan reittimatkojen suosio Helsinki–Tallinna-välillä on kasvussa ja Viking Line muuttaa Viking XPRS -aluksensa aikatauluja vastaamaan paremmin kasvaneeseen kysyntään. Lisävuoroja on tiedossa perjantaisin ja sunnuntaisin huhtikuusta alkaen.

  Viking Line lisää Viking XPRS -aluksensa liikennöintitiheyttä. Viking XPRS liikennöi 5. huhtikuuta alkaen Helsinki–Tallinna-reitillä perjantaisin ja sunnuntaisin kolmesti vuorokaudessa. Yhtiön mukaan muutoksilla vastataan...


  0 0

  Maailmalla yleistyvä hiv-estolääkitys on tulossa Suomeen. Uusi viranomaisohje suosittaa prep-lääkitystä ihmisille, joilla on korkea riski saada hiv-tartunta. Hivpointin mukaan estolääkityksen käyttöönotto on vähentänyt hiv-tartuntoja kaikissa maissa, joissa se on saatavilla.

  – Oikein käytettynä lääkitys ehkäisee tehokkaasti tartuntoja, Hivpointin hankekoordinaattori, seksuaalineuvoja Sami Tuunainen sanoo.

  Prep-lääkityksen tehosta on vahva näyttö miehillä, joilla on miesten välistä seksiä.

  – Esimerkiksi...


  0 0

  S-ryhmään kuuluva Prisma-ketju aikoo laajentua merkittävästi lähivuosina Virossa,kertoo Tallinna24-verkkosivusto.

  Prisma Peremarket AS:n toimitusjohtaja Jussi Nummelin kertoo T24:lle, että ketju avaa 10–15 supermarket-tason myymälää Tallinnaan muutaman seuraavan vuoden aikana. Supermarketit avataan Prisma-brändin alle.

  Ensimmäinen uusi Prisma-supermarket avautuu kevään aikana Tallinnan vanhaan kaupunkiin, WW...


  0 0

  Vakuutusyhtiöt eivät ole enää yhtä jäykkiä tarjoamaan matkavakuutuksia ikääntyneille kansalaisille. FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta kysyi matkavakuutuksia tarjoavilta kahdeksalta vakuutusyhtiöiltä matkavakuutuksiin liittyvistä ikärajoista ja selvitti vaaditaanko hakijalta terveysselvitys ennen vakuutuksen myöntämistä.

  FINEn selvityksen mukaan osassa matkavakuutuksia ei ole lainkaan ikärajoituksia. Suurin osa yhtiöistä ei myöskään vaadi terveysselvitystä ennen vakuutuksen myöntämistä.

  Aiempi vastaava selvitys tehtiin viisi vuotta sitten. Erityisesti jatkuvat...


  0 0

  Alle 20-vuotiaiden joukkueessa Suomelle maailmanmestaruuden pelanneen vihtiläisen Eeli Tolvasen palkitsemista pohditaan Vihdin kunnan organisaatiossa.

  – Tämä saavutus on suuri Suomelle ja suuri Vihdille, tiivistää Vihdin kunnanjohtajan virkaan valittu Erkki Eerola.

  Kunnan organisaatiossa noudatettava palkitsemisohje on vuodelta 2009. Erkki Eerolan mielestä se on tarpeen päivittää.

  – Tällä hetkellä voin todeta, että Eeli Tolvasen palkitsemista pohditaan ja päätös siitä tehdään kunnanhallituksessa....


  0 0

  Vihdin kunnan nuorisopalvelut, Vihdin seurakunnan nuorisotyö sekä Yöjalka ry järjestävät vapaamuotoisen ideoimisillan kaikille nuorten parissa tehtävästä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille tiistaina 22.1. kello 18 Nummelan seurakuntakeskuksessa, Kappelitie 5.

  Tarkoituksena on kehittää yhdessä uudenlaisia vapaaehtoistoiminnan muotoja nuorten parissa toimimiseen. Ne voivat liittyä esimerkiksi tukihenkilötoimintaan, katupartiointiin, nuorisotiloilla toimimiseen tai johonkin aivan uudenlaisiin toimintamuotoihin. Toiminnot muotoutuvat verkoston kiinnostuksen ja innostuksen mukaan...


  0 0

  Uusi Muumilaakso-sarja alkaa Ylen kanavilla 25. helmikuuta. Yle kertoi uusien ääninäyttelijöiden nimet ja antoi samalla maistiaisia sarjasta.

  Sarjassa kuullaan muun muassa monta Putous-ohjelmasta tuttua ääntä.

  Muumipeikkoa näyttelee Joonas Nordman, Niiskuneitiä Alina Tomnikov ja Pikku Myynä ihastuttaa Kiti Kokkonen.

  – Muumipeikkoa näytellessä on saanut nauttia...


  0 0

  Suomalaiset kiinteistövälittäjät uskovat, että tämän vuoden asuntokaupat jatkuvat koko vuoden osalta lähes entiseen malliin. Silti pientä pessimismiäkin on ilmassa. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun kehyskunnissa arvellee neljä kymmenestä välittäjästä kerrostaloasuntojen hintojen laskevan alkuvuodesta. Asia käy ilmi Suomen Kiinteistönvälittäjien (SVKL) yli 1450 välittäjän antamasta markkinaennusteesta alkuvuodelle 2019.

  Asuntokauppaa miettivien ei kannata kuitenkaan olla asiasta huolissaan, kertoo SKVL:n toimitusjohtaja Jussi Mannerberg.

  – ...


  0 0

  Valtio aikoo luopua Helsingin Alppilassa sijaitsevasta Kulttuuritalosta. Senaatti-kiinteistöt selvittää mahdollisuutta myydä sekä Kulttuuritalo että viereinen entinen kotitalousopettajaoppilaitos.

  Selvitys ei vaikuta rakennusten nykyiseen käyttöön, vaan toiminta jatkuu entiseen tapaan.

  Luopumisen taustalla on se, että toimistotilat ovat suurelta osin tyhjillään, kun valtio ei ole löytänyt niille käyttöä. Oppilaitosrakennuksessa on vuokralla Museovirasto.

  Kiinteistöyhtiö on jo aiemmin myynyt talon kokous- ja tapahtumatoiminnan Sunborn...


  0 0

  Postin nimissä ja logolla on liikkeellä sekä tekstiviesti- että sähköpostihuijauksia, joissa pyydetään klikkaamaan linkkejä.

  Postin mukaan huijausviesteissä kerrotaan usein saapuneesta lähetyksestä, voitetusta palkinnosta tai maksamattomasta kuljetusmaksusta.

  Tekstiviestihuijaus voi tulla puhelimeen samaan viestiketjuun ja ikään kuin samalta lähettäjältä kuin aidot saapumisilmoitusviestit.

  Postista muistutetaan, että epämääräisten viestien linkkejä ei kannata avata, vaan viesti tulee poistaa avaamatta.

  Postin aidossa saapumisilmoituksissa kerrotaan...


  0 0

  Vaikka jääkiekon tuore nuorten maailmanestari Eeli Tolvanen ei Kanadan kisoissa maaleilla juhlinut, saa hän kotikunnaltaan suuren huomionosoituksen.

  Vihdin kunta kertoo Facebookissa, että jäähallin viereen tulee Eelinpolku.

  – Nuorilla Leijonilla oli MM-kisoissa ”ketsuppipullo auki”. Vihdin kunta onnittelee vihtiläistä Eeli Tolvasta joukkueineen hienosta voitosta.  Voiton kunniaksi Vihdin kunnassa käynnissä olevassa kaavatyössä merkitään Kuoppanummella jäähallin alueella oleva katu Eelinpoluksi, kunta kirjoittaa.

  ...


older | 1 | .... | 846 | 847 | (Page 848) | 849 | 850 | .... | 860 | newer