Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Paikalliset uutiset

older | 1 | .... | 812 | 813 | (Page 814) | 815 | 816 | .... | 860 | newer

  0 0

  Vihdin työvoimasta oli lokakuun lopussa työttömänä 6,7 prosenttia – käytännössä 510 miestä ja 472 naista. Työttömiä työnhakijoita oli 982, joka on vain kolme vähemmän kuin kuukautta aikaisemmin.

  Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen alueella työvoimasta oli lokakuun lopussa työttömänä tasan kahdeksan prosenttia. Kuukautta aikaisemmin työttömyysaste oli 8,2 prosenttia.

  Alle 20-vuotiaita vihtiläisiä työttömiä oli lokakuun lopussa 30 ja alle 25-vuotiaita 114. Nuorten työttömien työnhakijoiden määrä aleni kuukauden aikana muutamalla.

  Yli 50-...


  0 0

  Lelusalakuljettajajana tunnettu Rami Adham on tuomittu 10 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen muun muassa rahankeräys- ja talousrikoksia käsittelevässä oikeudenkäynnissä.

  Helsingin käräjäoikeus antoi tuomionsa keskiviikkona. Adham tuomittiin yhteensä 18 eri rikoksesta eli rahankeräysrikoksesta, kirjanpitorikoksesta, rekisterimerkintärikoksesta ja loput ovat väärennyksiä.

  Syyte törkeästä rahanpesusta hylättiin.

  Adham, ex-vaimo ja Suomi Syyria Yhteisö ry:n määrätään menettämään yhteisvastuullisesti valtiolle rikoksen tuottamana taloudellisena...


  0 0

  Lasten oikeuksien päivän kunniaksi Vihdin Pelastakaa Lapset ry tarjoaa perinteisesti ilmaisen lastenelokuvan Puluboin ja Ponin leffa Vihdin Kinossa (Riihitie 2, Vihti kk) lauantaina 24.11.18 klo 12. Näytökseen saa elokuvalippuja Vihdin kirkonkylän kirjastosta ja Nummelan kirjastosta.

  Puluboin ja Ponin leffa on 3. elokuuta vuonna 2018 ensi-iltansa saanut suomalainen lastenelokuva, jonka on ohjannut Mari Rantasila. Elokuva perustuu Veera Salmen hittikirjasarjaan.

  Koulun alku lähestyy, mutta 7-vuotias Poni-tyttö (Jenni...


  0 0

  Lohjan Salibandyn ja Vihdin Salisusien yhdistelmäjoukkueen kotiottelu sunnuntaina salibandyn B-tyttöjen SM-sarjassa päättyi kotijoukkueen tappoon lukemin 3–8, kun sarjakärki SSRA eli Rankat Ankat Oulusta veivät ottelun varmoilla otteillaan.

  Tänä vuonna aloittanut länsiuusimaalainen joukkue pelasi kuitenkin kauden parhaan pelinsä ja pisti ennakkosuosikille kampoihin minkä ehti.

  – Tappiosta huolimatta tämä oli kauden paras pelimme, kertoi joukkueen päävalmentaja Nina Sundqvist.

  Meidän olisi pitänyt olla parempia....

  0 0

  Sokerideittailuilmiö on tuttu Suomessa jo 1990-luvun alusta. Pro-tukipisteen mukaan se tunnettiin aikaisemmin nimellä "ylläpitosuhde".

  – Kyseessä on sama kuvio, jossa varakkaammat miehet ylläpitävät nuorempia naisia, jotka haluavat ylemmän elintason elämää. Toiminnassa mukana olevilla naisilla on yleensä yksi tai kaksi tällaista suhdetta yhtä aikaa, sanoo Pro-tukipisteen palvelujohtaja Minna Huovinen.

  Sokerideittailun suosio on nyt rajussa nousussa. Internetpalvelut ovat Huovisen mukaan madaltaneet kynnystä merkittävästi.

  Hän sanoo,...


  0 0

  Tekemättömästä työstä aiheutuu yrityksille vuodessa yhteensä 3,6 miljardin euron lasku. Työkyvyttömyys maksoi vuonna 2017 suuryrityksille keskimäärin 6,39 prosenttia työntekijöiden yhteenlasketusta palkkasummasta tai 2 735 euroa henkilötyövuotta kohden.

  Työkyvyttömyys maksoi vuonna 2017 suomalaisille suuryrityksille keskimäärin 6,39 prosenttia yhteenlasketusta palkkasummasta.

  – Tekemättömästä työstä aiheutuu myös keskisuurille yrityksille merkittäviä kustannuksia, vaikka niillä on suuryrityksiä rajallisemmat vaikutusmahdollisuudet kustannuksiinsa muun muassa vähäisempien...


  0 0

  Aalto Henkilöstöpalvelut Oy on irtisanonut alihankintasopimuksen latvialaisen Katana Serviss -yhtiön kanssa.

  Taustalla on viime viikolla BM Turku Oy:n Paraisten tehtaalla paljastunut alipalkkaus, jossa latvialainen yritys maksoi työntekijöilleen vain 2,90 euron tuntipalkkaa. Rakennusliitto sanoi, että kyseessä on vuosikymmenen alipalkkausennätys ja julisti yrityksen tuolloin saartoon.

  – Olemme järkyttyneitä Paraisten tehtaalla esiin tulleista palkkauksen epäkohdista, toteaa Aalto Henkilöstöpalvelut Oy:n liiketoimintajohtaja...


  0 0

  Mediatalo Keskisuomalaisen konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi jatkaa Elinkeinoelämän keskusliiton hallituksessa.

  EK:n edustajisto valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Fortumin toimitusjohtajan Pekka Lundmarkin.

  Varapuheenjohtajiksi valittiin Rukakeskuksen / Pyhätunturin hallituksen puheenjohtaja Kari Jussi Aho ja Keskon pääjohtaja Mikko Helander.

  Etelä-Suomen Median lehdet, joihin tämä lehti kuuluu, ovat osa Mediatalo Keskisuomalaista


  0 0

  Kesko tiedottaa, että se suunnittelee Hehku-myymälöiden mahdollista lopettamista. Kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin keskittyviä Hehku-kauppoja on avattu eri puolille Suomea tänä vuonna.

  Kesko ja Oriola ilmoittivat maaliskuussa 2017 perustavansa uuden terveys-, kauneus- ja hyvinvointiketjua koskevan yhteisyrityksen, Hehku Kauppa Oy:n.

  Uudesta yhteistyöyrityksestä kertoneessa tiedotteessa kesäkuulta 2017 sanotaan, että Hehku Kaupan toimintaa suunnitellaan laajennettavan lääkemyyntiin, mikäli apteekkilainsäädäntö muuttuu.

  ...


  0 0

  Suomessa ja muissa Pohjoismaissa teinien synnytykset ja abortit ovat harvinaisempia muihin maihin verrattuna.

  Pohjoismainen tutkijaryhmä vertaili tilastoja 13–19-vuotiaiden synnytyksistä ja aborteista tietoihin reseptillä hankitusta hormonaalisesta ehkäisystä 2008–2015.

  Luotettavaa ja ikäryhmäkohtaista tietoa hormonaalisen ehkäisyn ostoista oli saatavilla kolmesta Pohjoismaasta.

  Vuonna 2015 hormonaalista ehkäisyä käytti 18–19-vuotiaista Tanskassa ja Norjassa 61 prosenttia sekä Ruotsissa 56 prosenttia.

  Yhdistelmäpillerit olivat...


  0 0

  Teini-ikäisen huone on pahimmillaan sikolätti, joka on täynnä vaatekasoja, roskia ja vanhentuneita ruokia. Vaikka vanhempi huutaisi naama punaisena, niin se ei tunnu tepsivän nuoreen. Teini harjoittelee elämisen taitoja, joihin kuuluu oman huoneen siisteydestä huolehtiminen. Puhtaus ei ole nuoren tärkeysjärjestyksessä kovinkaan korkealla, kertoo Yle.

  Olen antanut nuoren olla omissa sotkuissaan ja sulkenut oven."

  Vanhempi turvautuu usein tuttuihin keinoihin. Jos teini...


  0 0

  Keskiviikkona 100 vuotta täyttävä sanomalehti Keski-Uusimaa vaihtoi omistajaa maaliskuussa 2013, kun Mediatalo Keskisuomalainen osti Suomen Lehtiyhtymän.

  Kauppa oli sanomalehtialalla poikkeuksellisen suuri: Keskisuomalainen-konserniin siirtyi kerralla 16 kaupunkilehteä ja viisi tilattavaa tuotetta. Samalla Mediatalo Keskisuomalainen nousi lehtinimikkeissä maan suurimmaksi sanomalehtikustantajaksi.

  Syksyllä 2016 konserni osti vielä yhden lehtitalon, kun Mediatalo Esa siirtyi osaksi lehtiperhettä. Nyt Mediatalo Keskisuomalaisella on 52 sanoma-, kaupunki- ja paikallislehteä....


  0 0

  Nummelan Palloseuran vuonna 2005 syntyneillä tytöillä oli menestyksekäs turnausreissu lahden takana Tallinnassa.

  Nummelalaiset kohtasivat viikonlopun aikana kolme Viron parasta joukkuetta samaisesta ikäluokasta.

  Viron joukkueet olivat koottu maan 120 parhaasta tyttöfutaajasta.

  NuPS voitti ottelut lukemin 7-0, 2-0 ja 7-0.

  Joukkue matkusti Tallinnaan jo perjantaina, jotta tytöt saivat valmistautua mahdollisimman hyvin jo lauantai-aamun ensimmäiseen otteluun.

  Juha Ojalan...


  0 0

  Viime vuonna Vihdissä ja Lohjalla oli ensi kertaa japanilaisia nuoria koko joulun ajan perhevieraina.

  Tänä jouluna japanilaisia lukiolaisia tulee jälleen jouluvieraiksi kokemaan suomalaisen perinnejoulun sekä testaamaan englanninkielen taitoaja käytännössä.

  Japanissa ei vietetä joulua muualla kuin liike-elämässä, jouluviikko on normaalia työelämää. Joulupukkeja voi tavata kaupoissa, kodeissa he eivät käy. Uutena vuotena on Japanissa lahjojen antoaika perheen nuoremmille.

  Suomalaisiin joulutapoihin saapuu tänä vuonna 19 lukiolaista. He majoittuvat 22 - 27.12....


  0 0

  Maankäyttö- ja rakennuslaki edellyttää, että kunta tiedottaa vireillä olevista kaavahankkeista vuosittain.

  Kaavoituskatsauksen lisäksi Vihdin kunnassa on vuosittain laadittu kaavoitusohjelma, jossa määritellään, mihin kaavoihin resursseja käytetään.

  – Vihdin kaavoitusohjelma on laadittu uusi kuntastrategia vahvasti huomioiden. Kaavoitusohjelman laadintavaiheessa osallistimme kuntalaisia sosiaalisessa mediassa pyytämällä heitä tuomaan esille oman asuintaajamansa vahvuuksia, toteaa Vihdin kunnan elinvoimajohtaja Petra Ståhl.

  – Vahvuuksien tunnistaminen on...


  0 0

  Winnipeg Jetsin Patrik Laine heilutti verkkoa kahdesti jääkiekon NHL-liigassa keskiviikkona. Se ei kuitenkaan riittänyt Winnipegille, joka taipui Calgary Flamesin hallissa 3–6.

  Laine teki edellisessä ottelussaan hattutempun. Suomalaistähdellä on nyt kasassa 13 osumaa. NHL:n maalipörssiä johtava Bostonin David Pastrnak on sytyttänyt lampun 17 kertaa.

  Winnipeg sai otteluun unelma-alun, kun Brandon Tanev osui vain 15 sekunnin pelin jälkeen. Calgary iski kuitenkin viisi maalia ennen ensimmäistä taukoa ja ehti siinä matkalla ajaa Jets-vahti Connor Hellebuyckin vaihtoaitioon....


  0 0

  Joulukukka yksinäiselle vihtiläiselle vanhukselle -kampanja järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa.

  – Vihdissä on runsaasti vanhuksia, jotka joutuvat viettämään joulua ilman läheisiään. Osallistumalla vihtiläisten omaan joulukukkakeräykseen voi välittää joulumieltä yksinäiselle vanhukselle. Joulukukat toimitetaan vastaanottajille joulua edeltävällä viikolla, kertoo keräyksen ideoinut Pirjo Rautio.

  Aiempien vuosien keräyksistä on ollut Raution mukaan paljon iloa kukkien saajille.

  – Hoitaja oli viime vuonna kysynyt kotihoidon...


  0 0

  Saksalainen päivittäistavarakauppaketju Lidl avasi torstaina Suomessa kuntoilijoille ja urheilijoille suunnatun verkkokaupan. Tarjolle tulee lisäravinteita, superfoodia, pähkinöitä ja vitamiineja. 

  Lidlin mukaan kyseessä on kokeilu, jolla kerätään kokemuksia suomalaisten verkko-ostamisesta. 

  Lidl myy Sportyfeel-verkkokaupassa myymälästä tuttuja tuotteita, mutta valikoima on laajempi ja osa tuotteista myydään totuttua suuremmissa pakkauksissa.

  Verkkokaupassa testataan myös muiden tuoteryhmien myyntiä, kuten joulun lahjatuotteita. 

  – Tulemme...


  0 0

  Vantaan Aviapoliksessa, kivenheiton päässä Helsinki-Vantaan lentoasemasta sijaitsevan Ilmailumuseon kohtalon kello tikittää.

  Jos asiat eivät etene oikeaan suuntaan, pahimmillaan lopputuloksena on museon toiminnan alasajo.

  Kuilun reunalle museon on tuonut raha. Museota hallinnoivan säätiön omistamat rakennukset ovat tontilla, jonka omistaa Finavia, joka ei ole perinyt tontista vuokraa. Nykyisen vuokrasopimuksen päättyessä vuonna 2022 tilanne muuttuu ja sitä ennen museolla on edessä muutto.

  Muuttoon kannustaa myös se, etteivät nykyiset tilat mahdollista toiminnan...


  0 0

  Partiolippukunta Vihterän partiolaiset myyvät perinteikästä adventtikalenteriaan joulukuun alkupäiviin saakka. Adventtikalenteri on partiolaisten merkittävin varainhankintatuote.

  Vuoden 2018 kalenterin on kuvittanut edellisvuoden tapaan Elina Warsta. Kalenterin kuva on kiinnittänyt positiivista huomiota raikkaalla merimaisemallaan.

  Kalenteri muistuttaa käyttäjäänsä suojelun tarpeessa olevasta Itämerestä ja tuo samalla lämmintä joulun tunnelmaa uudenlaisessa miljöössä. Vesiteemaa esiintyy partiolaisten...


older | 1 | .... | 812 | 813 | (Page 814) | 815 | 816 | .... | 860 | newer