Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Paikalliset uutiset

older | 1 | .... | 781 | 782 | (Page 783) | 784 | 785 | .... | 860 | newer

  0 0

  Pohjolan Liikenne tekee nuorennusleikkauksen bussikalustoonsa. Kaikkiaan 17 Norjasta ostettua bussia aloittaa liikennöinnin eri puolilla Länsi-Uuttamaata ennen vuodenvaihdetta. Uudet bussit erottaa helposti liikenteessä, sillä ne ovat lilan värisiä aiemman valkoisen sijaan.

  – Bussit ovat käytettyjä, mutta hyvässä kunnossa. Edellinen omistaja on pitänyt niistä hyvin huolta, lisäksi busseilla on ajettu varsin vähän, lupaa Pohjolan Liikenteen toimitusjohtaja Heikki Alanko.

  Bussit otetaan käyttöön sitä mukaa, kun ne on tarkastettu,...


  0 0

  Pohjolan Kaupunkiliikenne Oy:n bussivuoroihin kohdistuva työnseisaus on osoittautunut tehokkaaksi lakkoaseeksi. Espoossa vain joka neljäs vuoro ajetaan ja Helsingissäkin vain 40 prosenttia kaikista vuoroista.

  Työnseisaus alkoi tänään aamuyöllä ja se jatkuu torstain ja perjantain väliseen yöhön. Oy Pohjolan Liikenne Ab:n kehyskuntien liikenne Sipoossa, Kirkkonummella ja Tuusulassa toimii normaalisti.

  Työnseisaus vaikuttaa liikenteeseen etenkin eteläisessä Espoossa Suur-Espoonlahden ja Matinkylän alueella, Tapiolan ja Leppävaaran välillä, eteläisen Espoon ja...


  0 0

  Eppu Normaalin kitaristi ja säveltäjä Mikko Juhana“Pantse” Syrjä, 61, on tuomittu 60 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen pahoinpitelystä. Asiasta antoi päätöksen keskiviikkona Pirkanmaan käräjäoikeus.

  Jutun asianomistaja oli Syrjän ex-puoliso, Hämeenlinnan teatterin johtaja Kirsi-Kaisa Sinisalo, 48. Nuoresta asti yhtä pitänyt pariskunta eli avioliittonsa viimeiset vuodet erittäin myrskyisissä merkeissä.

  Syytteen mukaan Eppu-kitaristi Mikko “Pantse” Syrjä pahoinpiteli vaimoaan Kirsi-Kaisa...


  0 0

  Suomeen tarvitaan yritysten ihmisoikeusvastuuta selkiyttävä yritysvastuulaki, katsoo Reilu kauppa ry.

  Järjestön vastuullisuuspäällikkö Tytti Nahi pitää kummallisena, että vain isoilla pörssiyrityksillä on velvollisuus viestiä ihmisoikeustoimistaan vuosittain.

  Suomessa velvoite koskee vain yli 500 ihmistä työllistäviä pörssiyrityksiä sekä pankki- ja vakuutusyhtiöitä, joiden liikevaihto ylittää 40 miljoonaa euroa.

  –Kuluttajalle on aivan kummallista, että läpinäkyvyyttä odotetaan vain pörssiyrityksiltä, mutta ei suurimmiltakaan...


  0 0

  Miss Suomi -finaali käytiin viime lauantaina ja sen voittajaksi nousi Alina Voronkova, jonka perintöprinsessoiksi valittiin Eevi Ihalainen ja Jenny Lappalainen.

  Seitsemän muuta kilpailijaa jäi ilman sijoitusta ja pettymys oli luonnollisesti kova. Numerolla kaksi kisannut Jenna Ruohola sulatteli asiaa pari päivää ja päätti sen jälkeen purkaa tuntojaan.

  – Lopputulos ei ollut sellainen kuin kuvittelin tai mitä suurin osa kuulemani perusteella on...


  0 0

  Tuskastuttavan helteisen kesän mentyä menojaan kelpaa taas seisoskella lieden äärellä.

  Vaikka arkinen kokkailu voi usein tuntua työläältä, on siinäkin puolensa. Se on hyvä hetki pysähtyä ja rauhoittua.

  Ruoanlaitto antaa myös mahdollisuuden keskittyä vain yhteen asiaan.

  Kun kerää raaka-aineet pöydälle ja aloittaa niiden käsittelyn nollasta, saa nautintoa kaikille aisteilleen. Ruoan kypsyessä uunissa tai hellalla tulee kaupan päälle kodikas tuoksu.

  Arkisin harva jaksaa kokkailla montaa ruokalajia, mutta kun aikaa on enemmän, voi...


  0 0

  Nyt on aika etsiä ja opetella tunnistamaan sieniä sekä syksyisiä kasveja, liikkua metsässä, ihailla ruskaa, pelata ja leikkiä ulkona, kokata herkkuja ja viettää aikaa yhdessä kavereiden sekä lemmikkien kanssa.

  – Vihdin 4H-yhdistyksen kokemuksellisen seikkailuleiri järjestetään Rausjärven leirikeskuksessa syysloman alkajaisiksi lokakuun 12.-14. päivä eli perjantaista sunnuntaihin, järjestäjät vinkkaavat.

  Vihdin 4H-yhdistyksen leirit ovat suunnattu 6-13 -vuotiaille.

  Aikaa on myös erilaisille seurapeleille sekä sisällä, että ulkona.

  – ...


  0 0

  Haloo Helsingin Elli Haloo kertoi tänään lähtevänsä soolouralle bändin keikkatauon aikana.

  Yhtye kertoo asiasta Facebook sivuillaan ja levy-yhtiö Sony Music tiedotteessaan.

  – Mulla on pitkään ollut hinku tehdä albumi, jonka kautta voin sukeltaa entistä rohkeammin elämään ja siihen pimeyteen, jossa osa meistä tarpoo. Olen aina säveltänyt jonkin verran sanoittamisen ohella, joten nyt on mahtavaa tehdä kokonainen levy omia biisejä. Musiikki on monelle elossa pitävä voima ja siitä voimasta mä haluan pitää kiinni, Elli kertoo levy-yhtiön tiedotteessa.

  Sooloprojekti...


  0 0

  Koiviston Auto -konserni on ostanut  halpabussiyhtiö OnniBus.com Oy:n koko osakekannan. Kauppahintaa ei kerrota.

  Uuden omistajan mukaan Onnibus-brändi säilyy ja sen liikennettä kehitetään Onnibusin nykyisen johdon voimin.

  Suurella rytinällä Suomen markkinoille tulleen Onnibussin liikevaihto on nyt noin 30 miljoonaa euroa, ja henkilöstön määrä on 230. Linja-autoja yhtiöllä on 68.

  Koiviston Autolle kaupassa on tärkeää etenkin Onnibusin digitaaliset palvelut, sillä yhä useampi matkustaja ostaa lippunsa verkosta halvinta hintaa etsien.

  – ...


  0 0

  Vihtiläinen haja-asutusalueella asuva omakotiasukas ihmettelee pihassaan saapastelleiden kutsumattomien vieraiden toimintaa.

  Kahden miehen vierailu pihassa tallentui riistakameraan. Tontin reunalla on kyltti, jossa kerrotaan kameravalvonnasta tontilla.

  – Miehillä oli lippalakit päässä , ja toisella miehellä jokin ihmeellinen koukku kädessä. Miesten haalareissa ei ollut minkään firman tunnuksia, kertoo mies.

  Turvallisuussyistä hän ei halua kertoa nimeään eikä kotinsa sijaintia.

  – Olen kuullut, että täällä haja-asutusalueella on vieraillut kaikenlaisia...


  0 0

  Keski-Pasilan tornialueen arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittajaksi esitetään YIT:n ehdotusta Trigoni. Kilpailun arviointiryhmän esitys voittajaksi käsitellään loppuvuoden aikana Helsingin ja valtion päättävissä elimissä.

  Helsinki High-rise -kilpailulla haettiin korkeatasoista suunnitelmaa tornialueen asemakaavan pohjaksi ja toteuttajaa tornialueen aloitusalueelle. Valtion Senaatti-kiinteistöjen ja Helsingin kaupungin järjestämän kilpailun voittaja valitaan kaupunkisuunnittelullisin perustein.

  Trigonissa esitetään Pasilansillan...


  0 0

  Palveluiden asiakastyytyväisyydessä on suuria eroja ikäryhmien välillä. Alle 35-vuotiaiden asiakastyytyväisyys jää jälkeen yli viisikymppisistä lähes alalla kuin alalla, kertoo Kaupan liiton tuore selvitys.

  Asiakastyytyväisyys on monessa vaatetuksen ja urheilun erikoiskaupassa sekä rautakaupassa keskimääräistä heikompaa – varsinkin nuorilla. Eniten kritiikkiä saa rautakaupan asiakaspalvelu.

  Heikko asiakastyytyväisyys voi edelleen madaltaa kuluttajien kynnystä siirtyä ulkomaisen verkkokaupan asiakkaiksi.

  – Jotta kivijalkakaupat pystyisivät pitämään kiinni...


  0 0

  WhatsAppiin ollaan viimeinkin tuomassa mainoksia.

  Uutissivusto the Next Webbin mukaan sovelluksen omistava Facebook on jo pidemmän aikaa miettinyt ja kaavaillut ratkaisuja mainosten saamiseksi osaksi palvelua. WhatsAppin kehitystä seuraava WABetaInfo puolestaan kertoo, että nämä suunnitelmat ovat jo pitkällä.

  Facebook toi taannoin mainokset myös osaksi omaa messengeriään.

  WhatsAppin alkuperäiset...


  0 0

  Huijausviestit leviävät yhä useammin tekstareina kuin sähköpostin välityksellä.

  – Sähköpostiin tulee nykyisin niin paljon kaikenlaista, että tavallinen tekstiviesti kiinnittää enemmän huomiota, ja tämän myös huijarit ovat huomanneet, sanoo tietoturva-asiantuntija Anssi Korpilaakso F-Securelta.

  Huijaustekstarin lähettäjä ei piittaa markkinointikielloista. Tekstari voi myös kilahtaa puhelimeen, vaikka numero ei olisi julkinen.

  – Huijausviestiin voi myös törmätä myös Instagramia tai Facebookia selatessa, Korpilaakso huomauttaa....


  0 0

  Turun hovioikeuden tekemä päätös lakkauttaa Pohjoismainen Vastarintaliike ei ole estänyt Suomen uusnatseja järjestäytymästä uudella tavalla.

  Hovioikeus lakkautti perjantaina PVL:n, sen alaosastot sekä PVL:ään kytkeytyvän Pohjoinen Perinne -yhdistyksen. Nyt toimintaa jatkaa jo aiemmin perustettu Suomalaisapu ry, joka on suomalaisille muun muassa ruoka-apua toimittava yhdistys.

  Suomalaisapu on toiminut jo vuodesta 2015 lähtien Facebook-yhteisönä, jolla on tällä hetkellä yli 1 400 tykkääjää. Suomalaisapu ry on rekisteröinyt toimintansa 2. elokuuta. Yhdistyksen...


  0 0

  Lottoarvonnan juontajat vaihtuvat ensi viikonloppuna Jasmin Hamidin siirtyessä äitiyslomalle.

  Uusina lottojuontajina aloittavat radiosta tuttu Suvi Hartlin sekä näyttelijä Tuukka Raitala. Hartlin ja Raitala ovat entuudestaan tuttuja Veikkauksen pelien arvontaohjelmista. Raitala on juontanut Keno-lähetystä vuosina 2010-2015 ja Hartlin taas oli Veikkauksen Naapurit-pelin juontaja vuosina 2014–2016.

  Suvi Hartlin muistetaan myös vuoden 2003 Miss Suomi -kilpailujen toisena perintöprinsessana. Hartlin sijoittui myös Miss International Beauty -kilpailussa 3....


  0 0

  Korkeakouluopiskelijan asumistuki alkaa Veronmaksajien ekonomistin Janne Kalluisen laskelmien mukaan pienentyä 10 000 euron (833 e/kk) ja sitä suuremmista vuotuisista työtuloista.

  Lisäksi opintoraha alkaa pienentyä 12 000 euron (1 000 e/kk) vuosituloista, minkä ohella myös verotus alkaa kiristyä.

  Kun vuotuiset työtulot ylittävät 14 000 euroa (1 167 e/kk), käytettävissä olevat varat kasvavat enää hyvin hitaasti, kun etuudet pienenevät ja verotus kiristyy edelleen.

  – Tällöin opintolaina on harkinnan arvoinen vaihtoehto lisätulon...


  0 0

  Timo Koivusalon ohjaus Olavi Virta kuvittaa merkittävän iskelmälaulajan laveaa tietä. Virta oli aikansa kansansankari, joka ahkeran keikkailun ja levytystyön ohella esiintyi kaikkiaan noin 15 elokuvassa ja saavutti valtaisan suosion lukuisillla hiteillään. Koivusalon elokuvassa niitä kuullaan varsin runsaasti.

  Samalla elokuva vie meidät sotienjälkeiseen aikakauteen, jolloin Virta oli suosionsa huipulla. Tarina etenee kronologisesti lähtien nuoruusvuosista, jolloin hän alkoi jo esiintyä Dallapé-yhtyeen solistina. Myös...


  0 0

  The Miseducation of Cameron Post sijoittuu vuoteen 1993, mutta sen ajankohtaisuus on ilmiselvää.

  Iranilais-amerikkalaisen Desiree Akhavanin Sundance-palkittu toinen ohjaustyö, joka perustuu Emily M. Danforthin vuonna 2012 julkaistuun romaaniin, on surumielinen draama teinityttö Cameronista (mainio Chloe Grace Moretz), joka koulun tanssiaisiltana jää kiinni lemmiskelystä parhaan tyttökaverinsa kanssa.

  Cameronin kiihkouskovainen setä passittaa tytön God’s...


  0 0

  Ohjaaja-tuottaja Eli Roth tunnetaan kidutuskauhuelokuvista, joten Talo jossa kello tikittää on täyskäännös hänen urallaan. Kyseessä on höpsö lastenelokuva.

  John Bellairsin vuonna 1973 julkaistuun fantasiakirjaan pohjautuva filmatisointi kertoo orvoksi jääneestä Lewis-pojasta (Owen Vaccaro), jonka setä (Jack Black) ottaa siipensä suojaan, asumaan pelottavaan kartanoon. Goottilainen talonretale on täynnä kelloja ja muutenkin oudosti...


older | 1 | .... | 781 | 782 | (Page 783) | 784 | 785 | .... | 860 | newer