Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Paikalliset uutiset

older | 1 | .... | 777 | 778 | (Page 779) | 780 | 781 | .... | 860 | newer

  0 0

  Vanhojen osakeasuntojen hintojen eriytyminen jatkuu Suomessa, kertoo Tilastokeskus.

  Viimeisen vuoden aikana eroja on alkanut näkyä myös suurten kaupunkien välillä.

  Isoista kaupungeista hinnat ovat edelleen selvässä nousussa Helsingissä, Vantaalla ja Turussa. Voimakkainta nousu on ollut telakkateollisuudesta piristysruiskeen saaneessa Turussa, jossa hinnat nousivat vuodessa 4,5 prosenttia.

  Sen sijaan Espoon ja Kauniaisten alueella, Tampereella ja Oulussa asuntohinnat ovat laskeneet viimeisen vuoden aikana. Voimakkaimmin hinnat ovat luisuneet alas Espoon–Kauniaisten-...


  0 0

  Rosk’n Roll -jätehuoltopalvelu järjestää vapaaehtoisen kiinteistökohtaisen pakkausmuovin keräyksen lokakuusta alkaen toimialueelleen Itä- ja Länsi-Uudellemaalle. Keräykseen piti ilmoittautua syyskuun alkuun mennessä.

  Rosk’n Rollin jätekuljetuksista vastaava palvelupäällikkö Marko Printz, toteutuuko pakkausmuovin kiinteistökohtainen keräys läntisellä Uudellamaalla?

  – Mukaan ilmoittautui noin 70 kiinteistöä. Se on jo sellainen määrä, että keräys kannattaa järjestää.

  Missä päin läntistä Uuttamaata keräys toteutetaan?

  – ...


  0 0

  Suojelupoliisi tukee Keskusrikospoliisia viikonloppuna Paraisilla tehdyissä kotietsinnöissä takavarikoidun aineiston läpikäynnissä.

  Osa alkuviikon aikana tutkitusta materiaalista on sellaista, jonka läpikäymiseen tarvitaan Suojelupoliisin analyysia ja teknistä asiantuntemusta. Suojelupoliisin asiantuntijat arvioivat takavarikoidun materiaalin mahdolliset kytkökset Suojelupoliisin toimialaan.

  Suojelupoliisin tehtävänä on torjua hankkeita ja rikoksia, jotka voivat vaarantaa valtio- ja yhteiskuntajärjestystä tai Suomen sisäistä ja ulkoista turvallisuutta. Sen ydintoimintaan...


  0 0

  MTV:n Rikospaikka-ohjelma kertoi keskiviikkona NHL-kiekkoilija Jori Lehterän sotkeutuneen Pirkanmaalla vaikuttaneeseen kokaiinivyyhtiin. Lehterä on yksi 23:sta epäillystä. 

  Uutiset kirivät myös rapakon taakse, ja miehen seura Philadelphia Flyers onkin käynyt jo keskusteluita suomalaishyökkääjän kanssa. Flyers ei aio kommentoida tapausta toistaiseksi.

  Nyt myös NHL on työntänyt lusikkansa soppaan. NHL:n varakomissaari Bill Daly vahvisti NHL:n tutkivan tapausta.

  – Aiomme tutkia tilannetta. Emme kuitenkaan kommentoi asiaa tässä vaiheessa enempää, Daly sanoi Courier...


  0 0

  Suomen Latu haastoi suomalaiset nukkumaan yönsä ulkona. Suomen Ladun kutsu oli kuultu: Vihdin Vaeltajat kutsuivat kiinnostuneita nukkumaan yötä kanssaan Puumannin laavuille 8-9. syyskuuta.

  Ilma oli lämmin ja kuiva, paras mahdollinen. Ruohokentälle nousi kuusi telttaa. Toisessa laavussa nukkui perhe, toisessa pariskunta.

  Joku kävi uimassa. Nuotiolla porisi pannut ja tikkupullat paistui, makkarat maistui ja vaahtokarkit meni parempiin suihin. Illan mittaan nuotiolla oli vipinää. Tunnelmoitiin laulamalla hämärtyvään iltaan. Kaikki eivät jäänet yöksi. Yöpyjiä oli yhteensä...


  0 0

  Suomenlahden itäosiin asti kulkeutunut suolainen ja vähähappinen vesi voi tietää vaikeaa sinilevätilannetta myös ensi vuodelle, kertovat tutkimusalus Arandan tulokset.

  Etenkin itäisellä Suomenlahdella on noin vuosikymmen iloittu levämäärän pienenemisestä.

  Viime kesän pitkään jatkunut korkeapainetilanne mahdollisti suolaisen ja vähähappisen veden virtaamisen Suomenlahdelle itäisimpiä aluevesiä myöden. Suolapulssit toivat voimakassuolaista, vähähappista ja fostoripitoista syvävettä Suomenlahdelle jo 2014–2016.

  Suomenlahdella koettiin...


  0 0

  Käytöstä poistetuissa paristoissa ja akuissa on yleensä jäljellä aina jonkin verran sähkövarausta.

  Siksi ne saattavat huolimattomasti säilytettyinä kuumentua oikosulkuun joutuessaan niin paljon, että seurauksena voi olla tulipalo.

  Käytöstä poistettujen paristojen ja akkujen navat tulisikin aina teipata.

  Paristot ja pienet akut voi palauttaa kierrätykseen kaikissa niitä myyvissä liikkeissä.

  Lähes 60 prosenttia käytetyistä paristoista ja pienakuista kerätään kauppojen keräyspisteistä.

  Viime vuonna käytettyjä paristoja ja...


  0 0

  Nummelassa aiemmin asunut, nykyisin helsinkiläinen Mirella Merivirta, 25, on mukana ensi lauantaina Miss Suomi -kilpailussa.

  Kilpailun finaali pidetään Billnäsin ruukissa, mutta televisiossa uudistuneita missikisoja ei enää nähdä. Kilpailua voi kuitenkin seurata netti-tv:stä Viafree-palvelun kautta.

  Mirella Merivirta muutti perheensä mukana Nummelaan Helsingistä noin kymmenen vuotta sitten. Hän kävi Nummelassa kaksi vuotta yläastetta ja vuoden verran lukiota, kunnes vuonna 2011 muutti takaisin Helsinkiin...


  0 0

  Kirjailija Antti Tuuri on vieraana kirjailijaillassa Vihdin pääkirjastossa. Tuuri kertoo kirjailijan työstään ja teoksistaan keskiviikkona 3.10. kello 18.

  Paikalla on myös Nummelan kirjakauppa, joka myy kirjailijan kirjoja. Kirjailija signeeraa kirjoja tilaisuuden lopuksi.

  Tilaisuus on osa Vihdin pääkirjaston 20-vuotisjuhlavuotta, jonka merkeissä kirjastossa järjestetään syksyn aikana kirjailijavierailuja sekä erilaisia kilpailuja, näyttelyitä ja syntymäpäiväjuhlat.

  Antti Tuuri (s.1944) on kirjoittanut pitkän uransa aikana niin...


  0 0

  Yleisimmät erimielisyydet vuokrasuhteen päättyessä koskevat huoneiston kuntoa ja loppusiivouksen tasoa.

  Vuokralaisella ja vuokranantajalla saattaa olla erilainen käsitys siitä, missä kunnossa asunto on alun perin ollut.

  Useimmat riidat voitaisiin välttää vuokra-asunnon huolellisella alku- ja lopputarkastuksella, jossa tarkistetaan asunnon ja kodinkoneiden kunto sekä kirjataan niitä koskevat huomiot, mahdolliset viat ja puutteet.

  Jos vuokranantaja vaatii erityisen huolellista siivousjälkeä, on tästä hyvä ohjeistaa vuokralaista etukäteen...


  0 0

  Pienimmän parhaaksi -projekti vie suomalaisen esikuvan mukaisia äitiyspakkauksia Bulgarian köyhiin romanikyliin ja slummeihin. Projektin tavoitteena on toivottomuuden, tietämättömyyden ja köyhyyden kierteen katkaiseminen. Suurin osa apua saavista äideistä on ollut alaikäisiä saadessaan ensimmäisen lapsensa. Köyhyys ja kurjat elinolosuhteet sekä hyväksikäytön ja ihmiskaupan uhka ovat heidän elämässään läsnä olevaa todellisuutta.

  Äitiyspakkauksiin laitettavat vauvan vaatteet kerätään Suomesta ja Piste Kirppis toimii yhtenä keräyspisteenä.

  Nummelan keskustassa sijaitseva...


  0 0

  Kilpatanssiseura Vihdin Quickstep järjesti viime viikon lauantaina kansalliset tanssiurheilukilpailut Luksialla 30-vuotisen taipaleensa kunniaksi.

  Parketilla pyörähteli 135 tanssiparia omissa sarjoissaan. Tanssijoita oli saapunut Vihtiin Etelä-Suomesta, kauimmaiset Pohjanmaalta.

  – Olemme todella iloisia että nämä juhlat saatiin järjestettyä ja vieraita on näinkin paljon. Seurallamme on pitkä hieno historia, kertoi parketilta vaimonsa Anita Saarisen kanssa juuri saapunut seuran puheenjohtaja Pekka Saarinen....


  0 0

  Nettikeskustelijat eivät useinkaan tiedä rikkovansa lakia lähettäessään lehtiartikkeleita eri foorumeille.

  Lehtijutun kopioiminen ilman lupaa internetiin on kuitenkin laitonta.

  Maksumuureja kierretään muun muassa ottamalla jutusta kuva ja jakamalla sitä eteenpäin. Kopioston toimitusjohtajan Valtteri Niirasen mukaan se on pääsääntöisesti kiellettyä.

  – Lain mukaan yksityiseen käyttöön saa kopioida mutta ei saa jakaa eli välittää yleisölle. Tässä on kaksi tasoa, lainsäädännön taso ja sopimustaso eli...


  0 0

  Vihdissä työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli elokuun lopussa 6,9 prosenttia. Työllisyystilanne on siis parantunut kesän notkahduksen jälkeen, ja oli nyt parempi kuin kertaakaan tänä vuonna. Heinäkuussa prosenttiosuus oli 8,4, kesäkuussa tasan 8 ja toukokuussa 7,1.

  Koko Uudenmaan alueella työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta oli elokuun lopussa 8,6 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että Uudenmaan ely-keskuksen kuntien alueella oli elokuun lopussa yhteensä hieman reilu 73 000 työtöntä työnhakijaa. Työttömiä työnhakijoita oli yli 10 000 vähemmän kuin vuotta aikaisemmin...


  0 0

  Monta laadukasta elokuvaa ohjanneen Aleksi Salmenperän (Miehen työ, Paha perhe, Jättiläinen) uusinkaan ei petä. Tyhjiö on tragikomedia kunnianhimoisesta taiteilijapariskunnasta ja itseironinen luotaus urbaaneihin taidepiireihin.

  Suomalaiseksi teatterielokuvaksi Tyhjiö on harvinaisen kokeellinen. Se on mustavalkoinen ja siitä tulee mieleen 1960-luvun spontaani uusi aalto. Siinä ollaan ajan hermolla, kuten vaikka...


  0 0

  Poptähti Ed Sheeranille järjestyi pikavauhdilla toinen esiintyminen Helsingin Malmille ensi kesäksi.

  Keikkajärjestäjän mukaan Sheeranin megashow Malmin lentokentällä myytiin loppuun ennätyksellisen nopeasti, kun liput tulivat myyntiin torstaina.

  Sheeran esiintyy myös ti 23. heinäkuuta järjestettävässä konsertissa, jonka liput tulevat myyntiin lokakuussa.

  Loppuunmyyty keikka on päivää myöhemmin keskiviikkona 24. heinäkuuta. 

  Järjestäjä uumoilee, että tuplakonsertista voisi tulla jopa Suomen historian kaikkien aikojen suurin konserttitapahtuma. Järjestäjä...


  0 0
 • 09/28/18--00:41: JÄRJESTÖT
 • viu.toimitus@media.fi

  Järjestöpalstailmoitukset netissä www.vihdinuutiset.fi

  Jokainen järjestöpalstailmoitus pyritään julkaisemaan kahdesti, toimitus tiivistää ilmoituksia tarvittaessa.

  Järjestöpalstailmoitukset on toimitettava Vihdin Uutisille keskiviikon lehteen viimeistään tiistaina klo 10 ja viikonvaihteen lehteen viimeistään torstaina klo 10.

  Vihdin Karjalaseura. Syyskokous on keskiviikkona 17.10. klo 18 Ravintola Hiekkahentusessa...


  0 0
 • 09/28/18--00:41: URHEILU
 • viu.toimitus@media.fi.

  Urheilupalstat myös netissä www.vihdinuutiset.fi

  Urheilupalstailmoitukset on toimitettava Vihdin Uutisille keskiviikon lehteen viimeistään tiistaina klo 10 ja viikonvaihteen lehteen viimeistään torstaina klo 10.

  Vihdin Viestin syyskokous ke 24.10. klo 19 Tarmon majalla Nummelassa. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat, johtokunta kokoontuu tuntia aikaisemmin.

  Vihdin Viesti Tuomon...


  0 0

  Nummelan Prismaan tulee uusi ravintola. Prisman laajennustyö alkaa olla loppusuoralla ja valmista marraskuussa. Rakennus on uudistuksen aikana kasvanut 6 000 neliömetrillä. Lisätilaa on oman myymälän lisäksi vuokralaisille, joista yhdeksi on varmistunut S-ryhmän ketjuravintola, italialaistyyppinen Rosso.

  – Tulemme avaamaan Rosson alkuvuodesta 2019 Nummelaan, Suur-Seudun Osuuskaupan asiakkuuspäällikkö Elina Pakkanen vahvistaa ja lupaa tiedottaa asiasta vielä yksityiskohtaisemmin ennen vuoden vaihdetta.

  Samoin hän lupaa tiedottaa myöhemmin...


  0 0

  Vihdin seurakuntatalon salin valkokankaalle heijastetussa esityksessä lukee isoin kirjaimin vain pari sanaa: ”Lähtövalmiiksi inttiin”. Se kertoo saliin kello 9.00:ksi tulleille nuorille miehille silti selvästi sen, mistä tilaisuudessa on kyse. On alkamassa asevelvollisuuslain mukaiset kutsunnat ja nyt on viimeinen aika selvittää mitä tuleva varusmiesaika vaatii ja miten vaatimuksiin voi varautua.

  Keskiviikkona alkaneisiin kolmipäiväisiin kutsuntoihin osallistui Vihdissä noin 200 kutsuttua. Heistä suurin osa on syntynyt vuonna 2000, sillä kutsuntoihin...


older | 1 | .... | 777 | 778 | (Page 779) | 780 | 781 | .... | 860 | newer